Contact

Voor meer informatie over onze opleidingen, kun je gerust contact met ons opnemen via onderstand contactformulier. Wil je ons liever bellen? Dat kan via 085 08 66 040. Wij staan je graag te woord. 

Contactformulier

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Nieuwsjaarsdag (vrijdag 1 januari)
  • Koningsdag (dinsdag 27 april)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei)
  • Eerste Pinksterdag (zondag 23 mei)
  • Tweede Pinksterdag (maandag 24 mei)
  • Eerste Kerstdag (vrijdag 25 december)
  • Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december)

Wat is BHV?

BHV betekent bedrijfshulpverlening en is de hulp die wordt verleend bij incidenten in uw bedrijf, die de veiligheid en de gezondheid van je werknemers en andere aanwezigen bedreigen.

De bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zorgen ervoor dat letsel en schade zoveel mogelijk wordt voorkomen en beperkt. In de Arbowet is opgenomen dat bedrijven verplicht zijn om maatregelen te treffen op het gebied van BHV. Iedere werkgever is verplicht goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en ontruiming. Hierbij moet hij zich laten ondersteunen door deskundige BHV’ers.

Lees meer

Is BHV verplicht voor alle werkgevers?

De BHV-verplichting geldt voor ieder bedrijf met één of meerdere medewerkers.

Ook uitzend- en vakantiekrachten tellen mee. Heb je een eenmanszaak? Alleen als je écht helemaal alleen werkt, vervalt de BHV-verplichting. Heb je echter af en toe mensen over de vloer zoals bezoekers, vakantiehulpen of klanten, dan is BHV verplicht.

Lees meer

Wat is de geldigheidsduur van een BHV-certificaat?

Het BHV-certificaat van BHV-Opleidingen heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Om in noodsituaties adequaat te kunnen opereren zal het nodig zijn het opleidingsniveau van de BHV’ers op peil te houden. Dit betekent dat er regelmatig na- of bijscholing van BHV’ers zal moeten plaatsvinden.
Wij vinden het belangrijk om regelmatig de procedures en handelingen te herhalen. Want weet je na een jaar nog wat je precies moet doen bij bijvoorbeeld een reanimatie? Waarschijnlijk niet. Als je in een situatie komt waarin je als BHV’er moet optreden, wil je adequaat kunnen handelen. Regelmatig oefenen blijft daarom belangrijk.

Lees meer

Wanneer ontvang ik mijn BHV-certificaat?

Binnen 2 weken na de cursusdag.

Als je door de instructeur competent bent verklaard heb je recht op het BHV-certificaat, deze zal automatisch naar het door jou opgegeven emailadres verzonden worden.

Lees meer

Waarom is bhvopleiding.nl zo goedkoop?

Je kunt als klant zelf je training boeken op onze website. Dit voorkomt dat wij een dure administratieve kracht moeten inhuren die onze boekhouding bijhoudt.

Bij je boeking vragen wij vooraf de betaling. Wij lopen dan ook geen betalingsrisico, zodat wij de trainingslocaties ook vooraf kunnen inhuren en betalen. Daarmee kunnen wij een zeer scherpe inkoopprijs realiseren.

Lees meer

Waar worden de opleidingen en herhalingslessen van bhvopleiding.nl gegeven?

Op een door BHV-Opleidingen gehuurde locatie.

o.a. in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Hengelo en Rotterdam etc.

Lees meer

Kan ik mijn training nog annuleren?

Nee, je kunt de training niet annuleren maar wel tot 14 dagen voor aanvang kosteloos verplaatsen.

Zie onze annuleringsvoorwaarden.

Lees meer

Stel dat de training door bhvopleiding.nl wordt geannuleerd, krijg ik dan mijn geld terug?

Ja, dan krijg je je geld teruggestort.

Zie onze annuleringsvoorwaarden.

Lees meer